divendres, 13 de maig de 2016

Panna cotta amb coulis de gerds

ingredients:
4 fulls de gelatina
1/2 llimona
500 g de nata
1 branqueta de canyella
50 g de sucre
1-2 cullerades de conyac
Ingredients per el coulis:
250 g de gerds
50 g de sucre
Preparació:
Posar la gelatina amb aigua freda durant 10 minuts en remull.
Coure a foc suau 300 g de nata amb la pell de llimona i la branqueta de canyella durant 5 minuts. Afegir-hi la gelatina escorreguda i el sucre. Remenar bé fins que la gelatina s'hagi fos. Passar la barreja per un colador fi, afegir-hi el cognac i deixar-ho refredar.
Muntar la resta de la nata i incorporar-la a la crema quan comença a quallar.
Repartir la panna cotta en copes i posar-les a la nevera com a mínim durant 3 hores.
Preparació del coulis:
Posar els gerds en un cassó, guardar unes quantes per decorar i coure la resta amb el sucre a foc suau fins que es desfasin. Passar-ho per un colador fi i repartir-ho sobre la panna cotta.