dijous, 16 de juny de 2016

Cucurutxo d'espinacs

Ingredients:
5 fulls de pasta brick
150 g de pit de pollastre
1 pastanaga
250 g d'espinacs frescos
1 gra d'all
1 ceba
 1/2 culleradeta de curri en pols
sal i oli
Preparació:
Netejar els espinacs i escaldar-los 2 minuts, escórrer-les  bé i trossejar-los.
Tallar la pastanaga, la ceba i el gra d'all petit. Fregir l'all amb una mica d'oli, afegir-hi la ceba i la pastanaga i coure-ho de 5 a 10 minuts. Incorporar el pit de pollastre tallat petit i continuar la cocció 5 minuts més. Salpebrar i empolvorar amb el curri, afegir-hi els espinacs i saltejar-ho tot junt 2 minuts més. Deixar-ho refredar.
Pre-escalfar el forn a 200 graus.
Tallar els fulls rodons de pasta brick per la meitat, posar-hi una cullerada del farcit i enrotllar-lo en forma de cucurutxo. Pintar-los  amb una mica d'oli i coure-ho en una placa de forn folrada amb paper de forn durant 15 minuts.