diumenge, 26 de juny de 2016

Hummus de llenties amb broquetes de pollastre

Ingredients pel hummus:
400 g de llenties cuites
suc de 1/2 llimona
2 cullerades de tahina 
1 gra d'all pelat
sal i pebre
Ingredients per la salsa de iogurt:
1 iogurt
suc de 1/2 llimona
2 branquetes de menta
sal i pebre
Ingredients per les broquetes de pollastre:
2 pits de pollastre sense pell
suc d'una taronja
2 cullerades d'anet sec
sal i pebre
Preparació del hummus:
Triturar les llenties amb el suc de la llimona, la tahina i l'all pelat fins obtenir una textura cremosa i homogènia. Condimentar-la amb la sal i el pebre recent molt.
Preparació de la salsa de iogurt:
Barrejar el iogurt amb el suc de la llimona, les fulles de menta picada, sal i pebre recent molt.
Preparació de les broquetes:
Trossejar els pits de pollastre a daus grossos, barrejar el suc de taronja amb l'anet, incorporar-hi el pollastre i deixar-ho marinar durant unes dues hores.
Assecar els trossos de pollastre, salpebrar-los, enfilar-los en 4 broquetes i coure-les en una paella amb una miqueta d'oli.