dijous, 10 de novembre de 2016

Flam de iogurt amb llima

Ingredients:
250 g de nata
200 g de iogurt grec
2 ous
2 rovells
160 g de sucre
2 paquets de sucre de vainilla
1 llima Bio
Preparació:
Escalfar el forn a 180 graus,.
Escalfar la nata fins que arrenqui el bull, retirar-ho del foc i afegir-hi el iogurt. Batre els ous amb 60 g de sucre i el sucre de vainilla i barrejar-ho amb la crema anterior.
Rentar la llima i tallar-la a rodanxes fines. Fer un almívar amb el sucre restant i 1 cullerada d'aigua, afegir-hi les rodanxes de llima i deixar-les caramel·litzar una mica.
Repartir les rodanxes de llima en motlles individuals de flam i cobrir-les amb el caramel.
Omplir-los amb la crema i coure'ls al forn escalfat a 180 graus durant 30 a 40 minuts. Deixar-los refredar a la nevera unes 6 hores. Desmotllar-los i decorar-los amb la rodanxa de llima.