dijous, 19 de gener de 2017

Mousse de iogurt amb pinya

Ingredients
Per a la compota de pinya:
70 g de sucre
400 g de pinya
Per a la mousse de iogurt:
3 clares d'ou
50 g de sucre
4 iogurts
4 fulls de gelatina
Per la decoració:
daus de pinya
ratlladura de lima
Preparació de la compota:
Pelar la pinya, treure la part més dura del centre i tallar-la a daus. Coure-la amb el sucre durant 20 minuts a foc suau i triturar-la. Deixar-la refredar
Preparació de la mousse:
Posar les fulles de gelatina en remull amb aigua freda. Escalfar 1 iogurt, afegir-hi les fulles de gelatina escorregudes, remenar-ho fins que s'hagin desfet i barrejar-ho amb la resta dels iogurts.
Muntar les clares d'ou amb el sucre i incorporar-les a la barreja anterior.
Repartir la compota en uns gots, cobrir-la amb la mousse i decorar-ho tot amb els daus de pinya i empolvorar-ho amb la lima ratllada.