dijous, 19 de gener de 2017

Cassola de carn picada amb xucrut a l'alsaciana

Ingredients:
40 g de cansalada viada fumada
500 g de carn picada (porc i vedella)
2 cebes
1 got de vi negre
3 cullerades de tomàquet concentrat
sal i pebre
1 pessic de farigola
300 g de xucrut
40 g de formatge Emmental ratllat
oli d'oliva
20 g de mantega
Preparació:
Tallar la cansalada a daus petits i picar la ceba.
Saltejar la cansalada en una cassola amb una mica d'oli i mantega, afegir-hi la carn picada, la ceba picada i fregir-ho durant 10 minuts. Regar-ho amb el vi negre, afegir-hi el tomàquet, la farigola i salpebrar-ho. Untar una safata de forn amb una mica de mantega, repartir a sobre la meitat de la carn, cobrir-la amb el xucrut i acabar-ho amb la resta de la carn. Empolvorar amb el formatge ratllat i repartir dauets de mantega per sobre.
Coure-ho en el forn pre-escalfat a 200 graus durant 35 minuts.
Acompanyar-ho amb puré de patata.