divendres, 31 de març de 2017

Broquetes de pollastre amb arròs i pak-choi

Ingredients:
4 cullerades de salsa de soja
suc d'una llima
400 g de filet de pollastre
200 g d'arròs pel Sushi
2 cullerades de vinagre d'arròs
1/2 culleradeta de sal
1 alvocat
40 g de cacauets sense sal
10 g de sèsam
10 g de sèsam negre
200 g pak-choi petits
sal
1 cullerdeta d'oli d'oliva
3 cebetes tendres
1 llima
1 culleradeta de llavors de coriandre
Preparació:
Tallar els filets de pollastre en tires fines, barrejar la salsa de soja amb el suc de llima i posar-ho a marinar durant 30 minuts.
Coure l'arròs segons les indicacions del paquet. Escalfar el vinagre d'arròs amb la sal, barrejar-ho amb l'arròs i deixar-ho refredar en la mateixa cassola tapat amb un drap humit. 
Tallar l'alvocat a tires i torrar els cacauets en una paella. Barrejar-ho tot amb l'arròs.
Amb les mans humides formar unes boles d'arròs i aplanar-les una mica. Empolvorar-les amb una mica de sèsam.
Bullir el pak-choi, partit a lo llarg per la meitat amb aigua i una cullerada de soja i sal durant 3 minuts.
Enfilar els filets de pollastre en una broqueta i fregir-los en oli calent fins que estiguin daurades.
Saltejar en la mateixa paella les cebetes tendres, tallades en rodanxes fines.
Muntar el plat amb les broquetes, l'arròs i el pak-choi i decorar-ho amb les cebetes i uns grans de coriandre.