dimarts, 19 de setembre de 2017

Tartetes amb raïm i xocolata

Ingredients:
3 o 4 grans de raïm per tarteta
50 g de xocolata fondant
1 gotet de rom
1 cullerada de sucre
Ingredients per el pa de pessic:
4 ous
150 g de sucre
150 g de farina
Preparació del pa de pessic:
Batre els ous amb el sucre fins que blanqueixi i dobli el volum. Afegir-hi la farina tamisada i barrejar-ho suaument fins que la farina quedi integrada.
Preparar un motlle i folrar-lo amb paper de forn. Abocar-hi la massa i coure-ho al forn a 180 graus durant 20 minuts. Desmotllar-lo  i deixar-ho refredar.
Preparació de les tartetes:
Pelar els grans de raïm i deixar-los macerar durant 30 minuts amb el rom i el sucre.
Tallar el pa de pessic horitzontalment per la meitat i congelar l'altre meitat per un altre pastis.
Tallar la meitat que hem reservat a rodanxes amb l'ajuda d'un cilindra.
Regar les tartetes amb el suc de la maceració lleugerament i col·locar els grans de raïm a sobre.
Fondre la xocolata al bany Maria i distribuir-lo de forma decorativa per sobre de les tartetes.
Deixar-los a la nevera fins a l'hora de servir.

2 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Aquestes tartetes, feran les delícies dels comensals, a la meva
taula dels dissabtes, plena de nets, molt amants del doiços.
Ja us fare saber si hem sabut fer-las.

Fernando Font de Gayà ha dit...

Aquestes tartetes, feran les delicies dels comensals, a la taula dels
dissabtes, plena de nets, son molt de coses dolçes.
Ja us fare saber el resultat ( si hem sa