dijous, 5 d’octubre del 2017

Filets de d'orada amb carabassons i rossinyols



Ingredients:
1 filet d'orada per cap
1 grà d'all
2 branquetes de julivert
cibulet per decorar
2 carabassons mitjans
100 g de rossinyols
100 ml de oli d'oliva verge
uns grans de pebre rosa
sal
Preparació:
Tallar l'all, una branqueta de julivert i el cibolet ben petit, afegir-hi l'oli i els grans de pebre rosa picats i la sal i deixar-ho reposar.
Pre-escalfar el forn a 200 graus. 
Rentar i despuntar els carabassons, tallar-los a rodanxes fines i col·locar-los en una plata d'anar al forn folrada amb paper sulfurat. Salar-los i regar-los amb un fil d'oli. Coure'ls al forn dins que estiguin cuits. Reservar-los calents.
Netejar els filets de orada i treure'ls-hi les espines. disposar-los a sobre d'una plata d'anar al forn, salar-los, repartir els rossinyols nets pel damunt i ruixar-los amb unes cullerades una mica del oli reservat. Coure-ho durant uns 10 minuts a 180 graus.
Per muntar el plat, disposar un llit de carabassons en un plat i un filet d'orada al damunt i decorar-ho amb el cibulet.

1 comentari:

av女優 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.