dijous, 19 d’octubre del 2017

Timbal de carbassó amb sesam i nous

Ingredients:
2 carbassons
150 g de formatge  Philadelphia
1 pessic de nou moscada
2 raves
50 g de nous picades
4 cullerades de llavors de sèsam torrat
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Despuntar els carbassons nets i tallar-les en tires fines. (Podeu fer servir un aparell especial per això).
Escaldar les tires de carbassó amb aigua salada 1 minut. Passar-les en un colador i deixar-les escórrer fins que deixin anar l'aigua. Regar-les amb oli, salpebrar i amanir amb nou moscada.
Tallar els raves a rodanxes fines.
Batre el formatge amb el sèsam i un pessic de pebre fins que quedi cremós.
Muntar el timbal amb l'ajuda de anelles d'acer inoxidable. Primer omplir-los amb les tires de carbassó, apretar-les amb una cullera fins que quedin compactes. Repartir la salsa de formatge per sobre i decorar-ho amb les nous i els raves. Retirar les anelles.