dijous, 19 d’octubre del 2017

Arròs caldos amb rossellones


Ingredients:
300g de rossellones
250g d'arròs
4 galeres
1 ceba
2 tomàquets
2 grans d'alls
julivert
oli d'oliva
1 l de caldo de peix
Preparació:
Posar les rossellones en aigua salada durant 20 minuts. Escórrer-les i coure-les amb 200 ml d'aigua fins que s'obrin. Colar el brou i retirar.
Sofregir  la ceba picada amb 2 cullerades d'oli fins que enrosseixi. Afegir-hi els tomàquets ratllats junt amb un gra d'all i quan brilli abocar el brou de peix i el brou de les rossellones. Deixa que bullim tirar l'arròs i coure-ho durant 12 minuts. Picar un gra d'all junt amb el julivert i afegir-ho a la cassola i coure 2 minuts més. Deixar reposar 2 minuts 
i servir.