dijous, 19 d’octubre de 2017

Tarta amb crema de llimona i raïm

Ingredients:
1 làmina de pasta brisa
Per la crema:
250 ml de llet
el suc de 2 llimones i ratlladura d'una
2 cullerades rases de Maizena
100 g de sucre
1 ou i 1 rovell
1 culleradeta de mantega
Per decorar:
grans de raïm
unes fulles de menta
Preparació:
Folrar un motlle rodó amb la pasta brisa, punxar la pasta amb una forquilla i cobrir-la amb cigrons secs per a que la massa no pugi.
Coure-ho a 180 graus durant 20 minuts. Deixar-ho refredar.
Preparar la crema:
Batre els ous amb el sucre i la Maizena i barrejar-ho amb la llet i el suc i la ratlladura de les llimones. Posar-ho al foc fins que arrenqui el bull, posar la mantega i retirar-la del foc.
Deixar-la refredar i abocar-la sobre la massa brisa.
Decorar-ho amb el raïm en forma de gotim i unes fulles de menta.

1 comentari:

情色網站 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.