dimarts, 10 d’octubre de 2017

Tarta de formatge de cabra i enciam

Ingredients:
1 làmina de pasta de full
3 ous
350 ml de llet
400 g de formatge de cabra de rul·lo
100 g de tomàquets cherry
100 g de brots d'enciam
oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Folrar un motlle amb paper de forn, cobrir-lo amb la pasta de full i fer una vora.
Repartir uns cigrons secs per sobre i coure-ho al forn pre-escalfat a 180 graus durant 10 minuts. Retirar i reservar.
Batre els ous, afegir-hi la llet, el formatge trossejat i salpebrar-ho.
Treure els cigrons de la massa i abocar-hi la barreja anterior. Coure-ho al forn a 180 graus durant 30 minuts.
Barrejar els brots d'enciam amb els tomàquets tallats, salpebrar i regar-ho amb una mica d'oli d'oliva.
Repartir-ho sobre la tartà tèbia i servir-ho