dimarts, 10 d’octubre de 2017

Llom de porc farcit de préssec

Ingredients:
800 g de llom de porc
4 meitats de préssec amb almívar (o orellanes)
1 pessic de canyella molta
1 pessic de nou moscada
80 g de pernil curat tallat a làmines
1 manat d'espàrrecs verds
200 g de xampinyons
oli d'oliva

sal i pebre
Preparació:
Demaneu a la carnisseria que us preparin el llom per farcir obrint-lo com un llibre.
Pre-escalfar el forn a 180 graus.
Salpebrar la carn per les dues bandes i empolvorar-la amb la canyella i la nou moscada.
Tallar les meitats de préssec a grills i col·locar-los sobre el tall de carn. Enrotllar-ho i fixar-ho amb uns escuradents. Cobrir-ho amb les làmines de pernil i coure-ho al forn durant 25 minuts. Regar-lo amb l'almívar reservat i continuar la cocció durant 20 minuts més.
Eliminar la part més dura dels espàrrecs i l base terrosa dels xampinyons, rentar-los i eixugar-los. Tallar els xampinyons a làmines i saltejar-los amb una mica d'oli durant 5 minuts. Coure els espàrrecs sobre una planxa amb una mica d'oli i deixant-los al dente.
Retirar el llom del forn, eliminar els escuradents tallar-lo a rodanxes una mica gruixudes,
regar-los amb el suc de la cocció i servir-los acompanyat del xampinyons i els espàrrecs.

1 comentari:

網路校園美女寫真 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.