diumenge, 12 de novembre de 2017

Arrós amb conill i sípia

Ingredients:
1/4 de conill de la part de les costelles
100 g de costella de porc
100 g de salsitxes
300 g de sípia
2 tomàquets
1 gra d'all
2 carxofes
1 ceba
1/2 pebrot verd
1 tassa de cafè d'arròs per persona i una mica més del doble d'aigua
sal i pebre
oli d'oliva
Preparació:
Salpebrar el conill i la carn. Tallar la sípia neta a trossets i la ceba i el pebrot petit.
Enrossir la carn i retirar-la. Amb el mateix oli posar la sípia i coure-la uns 5 minuts, afegir-hi la ceba i el pebrot. Quan estigui ros. posar el tomàquet ratllat i l'all picat i deixar-ho sofregir fins que brilli. Afegir-hi la carn i la carxofa tallada a quarts i a continuació l'arròs, remenar-ho i al final l'aigua calenta. Coure-ho uns  15 -20 minuts.