dijous, 30 de novembre de 2017

Conill rostit amb pomes

Ingredients:
1 conill tallat a trossos
1 cebes
1 pastanaga
1 porro
1/2 cabeça d'alls
3 pomes
1 got de vi ranci o conyac
200 ml d'aigua 
sal i pebre
romani
oli d'oliva
Preparació:
Rentar el conill, eixugar-lo, salpebrar-lo i enrossir-lo en una cassola amb l'oli.
Pelar la ceba i tallar-la a juliana. Pelar la pastanaga i  el porro i tallar-los a rodanxes.
Quan el conill estigui ben ros, incorporar les verdures a la cassola i deixar que s'estovin.
Afegir-hi el vi ranci i deixar-ho evaporar.
Pelar les pomes, partir-les en 4 trossos i afegir-les al rostit. Regar-ho amb l'aigua i deixar-ho coure al foc mig amb la cassola tapada fins que el conill estigui al punt.