dijous, 30 de novembre de 2017

Panna cotta amb culis de fruites del bosc

ingredients:
4 fulls de gelatina
1/2 llimona
500 g de nata
1 branqueta de canyella
50 g de sucre
Ingredients per el culis:
250 g fruita del bosc congelats
50 g de sucre
1 sobre de sucre avainillat
Preparació:
Posar la gelatina en remull amb aigua freda durant 10 minuts .
Coure a foc suau 300 g de nata amb la pell de llimona i la branqueta de canyella durant 5 minuts. 
Apagar el foc, treure la branqueta de canyella i la pell de llimona i afegir-hi la gelatina escorreguda i el sucre. Remenar bé fins que la gelatina s'hagi fos. 
Muntar la resta de la nata i incorporar-la a la crema quan estiguin tèbia, repartir-la en copes i deixar-ho refredar. 
Preparació del culis:
Posar els fruits del bosc en un cassó amb el sucre i coure-ho a foc suau durant uns 5 minuts o fins que el culis agafi un color vermell intens i brillant. Triturar-ho (opcional), deixar-ho refredar i repartir-ho a sobre la panna cotta.