dijous, 30 de novembre del 2017

Júlia i Lucia convidades d'honor

L'altra vegada que la Júlia va dinar amb nosaltres al blog tenia 11 anys i va aprofitar una setmana blanca per baixar de Begur. Ara acaba d'estrenar els 18 i des de llavors ençà li ha canviat totalment la vida. S'ha fet major d'edat i està a la universitat.
Avui a vingut acompanyada de la seva companya i amiga de la residència d'estudiants. La Lucia, als seus 18 anys també recent estrenats, ha vingut des de les Canàries a estudiar enginyeria com la Júlia. Com us ho podeu imaginar, a la Lucia  li ha canviat la vida d'una forma més radical que a la Júlia, però fora dels seus moments d'enyorança, està encantada de ser aquí. L'altre dia em va confessar que no podia haver anat a parar a cap altre lloc millor que a Terrassa.
Totes dues estan super felices d'haver estrenat vida nova lluny de casa, una molt més lluny que l'altra, és cert, però kilòmetre  més kilòmetre menys, el cas és que les dues han deixat el niu hi han d'espavilar-se pel seu compte. 
Us desitgem molta sort i molts èxits!!!!!! De moment han començat bé, han aprovat tots els parcials amb bones notes. Ah, i de moment encapçalen una llista proposada per la residència per triar qui te la cuina mes neta i endreçada. Millor impossible.
Nois, ja podeu fer el que volgueu però el futur és de les dones!