dissabte, 21 d’abril de 2018

Lasanya amb verdures i mató

Ingredients:
1 paquet de pasta de Lasanya
1 carbassó
500 g d'espinacs
1 ceba
2 grans d'all
400 g de mató
150 g de Mozzarella ratllada
1 fulletes d'alfàbrega
400 ml de salsa de beixamel
sal i pebre
2 cullerades d'oli d'oliva
Preparació:
Tallar els carbassons a rodanxes, netejar bé els espinacs, picar la ceba fina.
Bullir els espinacs en aigua salada durant 3 minuts.
Fregir la ceba i els alls picats amb l'oli durant 2 minuts, afegir el carbassó i saltejar-lo tot junt durant 5 minuts. Incorporar els espinacs escorreguts i coure durant uns 10 minuts més a foc lent.
 Salpebrar-ho  i reservar-ho.
Triturar la meitat del mató amb una batedora i afegir-lo a la barreja anterior i xafar-ho tot amb una forquilla, incorporar la resta del mató esmicolat.
Preparar las plaques de la lasanya segons les indicacions del paquet.
Abocar 100 ml de beixamel en una safata de forn i cobrir-ho amb les plaques de lasanya. Repartir part de la preparació d'espinacs, abocar 100 ml de beixamel i empolvorar amb una mica de Mozzarella. Alternar capes de pasta i espinacs i cobrir-ho amb la beixamel restant. Empolvorar amb la resta de Mozzarella i coure-ho al forn a 200 graus durant 18 minuts.

1 comentari:

辣妹護理師俱樂部影片 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.