dissabte, 21 d’abril de 2018

Pastissos de pasta de full amb crema i fruites


 Ingredients:
1 placa de pasta de full rectangular
 250 g Maduixes
1 Kiwi
1 plàtan
250 g de pinya
2 cullerades de melmelada d'albercoc
Per la crema pastissera:
1 ou
1 rovell
100 g de sucre
250 ml de llet
1 tira de pell de llimona
1/2 canó de canyella
2 cullerades de Maizena
1 culleradeta de mantega
Preparació:
Estirar la làmina de pasta de full amb un corró i tallar-la per la meitat a lo llarg. Fer una voreta pels costats, pintar-la amb rovell d'ou, punxar-la amb una forquilla i coure-la al forn a 200 graus durant 15 minuts.
Preparació de la crema:
Bullir la llet amb la canyella i llimona. Treballar l'ou i el rovell amb el sucre i la Maizena.
Abocar la llet calenta escorreguda damunt de la barreja i coure-ho, sense deixar de remenar fins que arrenqui el bull. Fora del foc afegir-hi la mantega i continuar remenant fins que es vegi la crema ben fina. Deixar que es refredi completament.
Preparació del pastis:
Cobrir la pasta de full amb la crema, decorar-la amb les fruites tallades i pintar-les amb la melmelada que previament la haurem escalfat per deixar-la més liquida.