dimecres, 20 de juny del 2018

Conserva de carxofes amb oli

Ingredients:
3kg de carxofes petites
200ml de vi blanc
200ml de vinagre de vi blanc
1l d'aigua.
orenga
bitxo
oli d'oliva extra verge
Preparació: 
treure les parts de les carxofes més dures, tallares a quarts i bullir-les durant 4 minuts amb l'aigua el vi i el vinagre.
Escórrer-les i col·locar-les damunt  un drap  de cuina i deixar que deixin anar tot l'aigua.
Una vegada acabat aquest procés col·locar-les en pots intercalant algun trosset de bitxo i fulletes d'orenga. Cobrir-les amb l'oli i tancar el pot.

2 comentaris:

Javier Franquet Batlló ha dit...

Te molt bona pinta! Quant de temps convè tenir-les en l’oli abans de menjar-les?

"Dolors Marta Inge" ha dit...

al cap d'una setmana o 10 dies ja estan prou confitades per poder-les menjar.

Que aprofiti.