Aquesta recepta és del número 106 de la revista CUINA del maig. És de la secció de postres d’en Jordi Roca. Ingredients:4 pomes royal gala1 bulb de fonoll100 g de sucre20 g de suc de llimona3 fulls de gelatinaPreparació:Pelar, treure el cor a les pomes i tallar-les a trossos. Netejar i tallar a trossos el fonoll. Passar-ho tot per la liquadora i afegir-hi el suc de llimona. Sortirà uns 400 g.Separar 100 g i fer-los bullir amb el sucre.Un cop diluït el sucre apartar-ho del foc i afegir-hi la gelatina diluïda amb aigua freda i escorreguda. Abocar-la en un motllo i deixar-la refredar.
La idea d'organitzar aquestes jornades gastronòmiques va sorgir en un dinar d'un dia de Novembre de 2008, i des de llavors un cop per setmana fem aquestes trobades gastronòmiques per tal de compartir, innovar i aprendre del meravellós món de la cuina, d'una cuina tradicional, però també d'I+D!
El blog l'hem creat per tal de compartir amb tots/es vosaltres les receptes més variades, amb tot tipus de consells, comentaris, secrets, fotos dels plats, etc... Us animem doncs a posar en pràctica i a gaudir aquest blog culinari!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada