dimecres, 3 d’octubre de 2018

Timbal d'albergínies

Ingredients:
2 albergínies mitjanes
75 g de nous
sal
Per a la vinagreta:
1 manat de cibulet o julivert
8 tomàquets secs conservats en oli
Fulles d'alfàbrega
pebre negre
30 ml de vinagre de xerès
80 ml de oli d'oliva extra
sal
Preparació de la vinagreta:
Escorre els tomàquets i talleu-los petits,
Picar el cibulet o el julivert i l'alfàbrega i barrejar-ho amb els tomàquets.
Afegir l'oli i el vinagre i salpebrar-ho. Deixar-ho reposar durant uns 30 minuts,
Preparació de les albergínies:
Tallar les albergínies en rodanxes molt finetes i colocar-les en un bol amb aigua i sal durant 30 minuts.  Esbandir-les amb aigua abundant i secar-les amb un drap.
Posar unes gotes d'oli en una paella i anar-les fregint sense que es superposin ni es cremin. Colocar-les a sobre de paper absorbent per treure l'excés d'oli.
Muntar el timbal de albergínies col·locant una rodanxa damunt de l'altra intercalant la vinagreta i repartint les nous a trossets.

2 comentaris:

fillikir72518 ha dit...

After research a few of the blog posts on your web site now, and I really like your approach of blogging. I bookmarked it to my bookmark website list and will likely be checking again soon. Pls try my website as well and let me know what you think. online casinos for us players

a片 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.