dimecres, 3 d’octubre de 2018

Pit de gall d'indi farçit

Ingredients:
1 pit de gall d'indi obert en forma de llibre
150 g de pebrot vermell escalivat
1 gra d'all
4 talls de pernil dolç
4 talls de formatge gouda
150 g de espinacs
50 ml de brandy
4 cullerades d'oli d'oliva
sal i pebre
Preparació:
Saltejar uns minuts els espinacs amb una cullerada d'oli i un gra d'all.
Obrir el pit de gall d'indi, salpebrar-ho pels dos costats i col·locar a sobre el pernil, el formatge, els espinacs i el pebrot. Enrotllar-ho i lligar-lo amb un cordill i daurar lo pels tots els costats en una paella amb oli calent.
Posar el rostit al forn pre-escalfat a 200 graus i coure-ho durant 15 minuts. Regar-lo amb el brandy i continuar la cocció durant 15 minuts més.
Retirar-ho del forn, deixar-ho temperar i treure-li el cordill.
Servir-ho tallat en rodanxes gruixudes.