dimecres, 31 d’octubre de 2018

Cuixes de pollastre al forn amb poma i castanya

Ingredients:
4 - 6 cuixes de pollastre
150 g de cansalada ibèrica
2 pomes
1 fulla de llorer
farigola fresca
6 patates
10 - 12 castanyes cuites
3 alls sense pelar
pebre negre
sal
Preparació:
Escalfar el forn a 180 - 200 graus..
Posar la cansalada tallada a trossos en una cassola que pugui anar al forn,  deixar-la fondre i
guardar 3 o 4 cullerades del greix.
Salpebrar les cuixes i afegir-les a la cassola amb el llorer i la farigola. Daurar-ho a foc mitjà.
Rentar les pomes,  tallar-les a grills i afegir-les a la cassola.
Quan el pollastre estigui ben daurat ficar la cassola al forn i coure-ho durant 45 minuts.
Afegir les castanyes a mitja cocció.
En una safata de forn posar les patates amb pell, tallades a grills amb l'oli de la cansalada i els grans d'all amb pell aixafats. Salpebrar-les i coure-les al forn durant 30 minuts a 180 graus.