dilluns, 15 d’octubre de 2018

Galets farcits de ricotta i espinàcs

Ingredients:
200 g de galets grossos
400 g de formatge ricotta
300 g d'espinacs frescos
50 g de nabius o panses secs
150 g de tomàquets cherry
6 fulles d'alfàbrega
6 fulles de sàlvia
1 branqueta d'orenga
2 branquetes de julivert
100 ml d'oli d'oliva
sal i pebre blanc
Preparació:
Posar els nabius o panes en remull durant mig hora i escórrer-les
Bullir els galets al dente, escorre'ls i regar-los amb una mica d'oli per que no s'enganxin.
Rentar els espinacs i coure'ls 5 minuts amb aigua i sal. Escorre'ls, passar-los per aigua freda i reservar-los.
Picar l'alfàbrega, la sàlvia i l'orenga.
Escorre la ricotta i afegir-hi els espinacs ben escorreguts i tallats, juntament amb les herbes i les panses. Condimentar amb sal i pebre i farcir els galets.
Tallar els tomàquets a quarts i repartir-los per sobre els galets.
Triturar l'oli amb el julivert i regar abans de servir. 

1 comentari:

成人影城 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.