dissabte, 20 d’octubre de 2018

Gelatina de fruits vermells amb nata i i raïm

Ingredients:
200 ml de suc de fruits vermells
24 grans de raïm blanc
12 grans de raïm negre
2 fulles de gelatina
1 cullerada de sucre
la pela d'una taronja
1/4 de culleradeta de canyella
100 ml de nata per muntar
1 iogurt grec natural
Uns grans de magrana per decorar
Preparació:
Pelar els grans de raïm blanc, tallar-los per la meitat i treure'ls-hi la llavor. Deixar-los macerar durant 3 hores amb el suc de fruits vermells, la pela de la taronja, una cullerada de sucre i la canyella.
Posar els fulls de gelatina en remull amb aigua freda durant cinc minuts. Escalfar 4 cullerades del suc i desfer les fulles de gelatina sense que arribi a bullir. Incorporar-ho al suc de maceració i treure la pell de taronja.
Repartir el raïm amb el seu suc en quatre got, tapar-los amb un film i guardar-los a la nevera durant 4 hores fins que qualli.
Pelar els grans de raïm negre, treure'ls-hi la llavor. Guardar uns quants per decorar i tallar la resta  a daus i barrejar-.los amb el iogurt.
Muntar la nata amb la resta de sucre, incorporar el iogurt amb suavitat i cobrir la gelatina. Decorar
els gots amb els grans de raïm restants i repartir uns grans de magrana pel damunt. Guardar-ho a la nevera fins l'hora de servir.

2 comentaris:

網路校園美女寫真 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
色情網站 ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.