dissabte, 20 d’octubre de 2018

wok de pollastre amb magrana

Ingredients:
2 pits de pollastre
1 magrana gran
2 cebes tendres 
1 manat d'alls tendres
2 cullerades d'oli de sèsam
2 cullerades de salsa de soja 
1 cullerada de llavors de soja 
1 cullerada de vinagre de arròs
oli d'oliva extra
Preparació:
Tallar el pits de pollastre a daus grossos, i les cebes i els alls a tendres a juliana.
Escalfar l'oli d'oliva en una paella de wok i daurar els talls de pollastre. Retirar-los i reservar-los.
En el mateix oli saltejar les verdures. Han de quedar al dente. Afegir-hi el pollastre juntament amb el sèsam , el vinagre i la salsa de soja sense deixar de remenar.
Per últim afegir-hi els grans de magrana, ofegar-ho durant un minut i sevir-ho regat amb l'oli de sèsam.