dijous, 29 de novembre de 2018

Flam amb poma caramel.litzada

Preparació:
1 sobre de flam Royal
1 rovell d'ou
50 ml de crema de llet
2 pomes Golden
1 poma vermella
20 g de mantega
60 g de sucre
Preparació:
Preparar el flam segons les instruccions del paquet i afegir-hi el rovell d'ou i la crema de llet.
Repartir-ho en 4 gots i deixar-ho refredar en la nevera.
Desfer la mantega i afegir el sucre i quan el sucre estigui daurat afegir la poma tallada a daus i coure-ho fins que quedi caramel·litzada.
Treure els gots de flam de la nevera i repartir la poma pel damunt.
Xips de poma:
Tallar la poma sencera en rodanxes fines i posar-les en una plata de forn folrada de paper vegetal
i coure-les durant 1 hora a 100 graus.
Decorar els flams amb els xips abans de servir-los.