divendres, 14 de desembre del 2018

Canelons de d'ànec amb beixamel de de carabassa



















Ingredients:
3 cuixes d'ànec confitades. ( és poden comprar fetes)
100 mi de porto
sal
oli d'oliva
pebre negre
150 ml de llet
un paquet de canelons
100g de parmesà ratllat
Per la beixamel:
500 g de carabassa
1/2 l de llet
50 g de mantega
50 g de farina
sal
pebre negre
Preparació:
Escalfar les cuixes d'ànec al forn o microones per poder retirar el greix. Retirar la pell i l'os i tallar la carn ben menuda.
Pelar les escalunyes i tallar-les petites, enrossir-les amb l'oli d'oliva a foc lent. Quant tinguin color afegir-hi l'oporto i continuar la cocció a foc lent fins que la seva estigui melosa.
Afegir-hi la carn d'ànec a la ceba confitada juntament amb la llet i coureu tot junt durant uns 10 minuts.
Fer bullir la pasta dels canelons segons les indicacions del paquet. Posar-los en un bol amb aigua freda i a continuació estendre'ls al damunt d'un drap de cuina eixut.
Preparació de la beixamel:
Coure la carbassa tallada a daus al forn a 180 graus. 
Un cop cuita triturar-la i reservar.
Posar la mantega en una paella i quan estigui fosa afegir-hi la farina i deixar que agafi una mica de color. Al coure la farina amb la mantega a de fer bombolles, si s'agrumolla vol dir que falta mantega. Incorporar la llet i deixar-ho coure durant uns 5 minuts a foc lent. Incorporar la carabassa i rectificar de sal i pebre.
Barrejar tres  o quatre cullerades de beixamel amb la carn i començar a farcir els canelons. cobrir-los amb la beixamel restant i el parmesà. Gratinar-los al forn fins que estiguin daurats.