6 carxofes tendres petites
12 cloïsses
1/2 llimona
sal
1 cullerada de farina
oli
2 alls
julivert trinxat
Preparació:
Retirar les fulles més dures els carxofes, despuntar-les i tallar-los a quarts. Posar-les en un bol amb aigua i llimona durant 10 minuts. Bullir-les amb aigua, sal, suc de llimona i 1 cullerada de farina
fins que estiguin al dente. Escórrer-les i guardar una part de l'aigua.
Posar un raig d'oli en una cassola al foc, afegir-hi els alls trinxats i quan estiguin daurats afegir-hi una culleradeta de farina i enrossir-la. Mullar-ho amb l'aigua reservada de les carxofes (8 cullerades) i afegir el julivert, les cloïsses i les carxofes. Deixar-ho coure tot junt fins que les cloïsses s'obrin.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada