divendres, 14 de desembre de 2018

Rodanxes d'albergínia amb formatge de cabre i pinyons

Ingrdients:
1 albergínia gran
4 rodanxes de formatge de cabre de rulo
6 tomàquets madurs
2 cullerades de pinyons torrats
oli d'oliva
sal
1 culleradeta de sucre
Preparació:
Tallar l'albergínia a rodanxes d'un dit, deixar-les en un bol amb aigua salada durant 10 minuts. Escórrer-les, ruixar-les amb oli i coure-les al forn durant 20 minuts a 180 graus.
Pelar els tomàquets, treure'ls-hi les llavors i tallar-los a dauets. Coure'ls a foc lent amb oli, sal i sucre fins que brillin.
Muntar el plat amb una rodanxa d'albergínia, una mica de salsa de tomàquet, una rodanxa de formatge i acabar  amb una altra rodanxa d'albergínia i tomàquet.
Repartir els pinyons per sobre i servir.