dijous, 10 de gener de 2019


Ingredients:
300 g de torró d'alacant
70 g de sucre llustre
2 clares d'ou
300 g de nata per muntar
1 cullerada de ratlladura de taronja
Per decorar: figuretes de sucre cremat i trossets d'ametlla torrada.
Preparació:
Batre les clares d'ou fins que quedin muntades. Muntar la nata amb el sucre. Picar fi el torró amb una picadora o batedora. Barrejar la ratlladura de taronja amb la nata i les clares i el torró. Repartir la barreja en motllos individuals de flam folrats amb film transparent. Posar-los al congelador i deixar-los 5-6 hores. Treure les flameres del congelador 10 minuts abans de servir el postra.
Desemmotllar-los estirant el film transparent, repartir-los en plats de postra i decorar-los amb les figuretes de caramel i els trossets d'ametlla torrada
Nosaltres hem posat un tros de pa de pessic a sobra de la mus però això es opcional. També en pot substituir per una galeta.