dijous, 10 de gener de 2019

Orada al forn amb taronja i fonoll


Ingredients:
1 filet d'orada per cap
2 fonolls
2 rodanxes de taronja per cada filet
oli d'oliva verge
sal i pebre
unes branquetes de farigola
Preparació:
Escalfar el forn a 200 graus.
Rentar i tallar els fonoll a làmines fines i cobrir amb elles la base d'una safata d'anar al forn. Salpebrar-les i ruixar-les amb una mica d'oli. Coure-les al forn mentre preparem el peix vigilant que no es cremin.
Rentar els filets d'orada i salpebrar-los. Rentar les taronges i tallar-les a rodanxes fines. 
Col·locar les filets de peix a sobra del fonoll i continuar la cocció durant 10 minuts. Finalment repartir les rodanxes de taronja per sobra del peix i posar-hi unes branquetes de farigola al damunt. Deixar-ho coure durant uns 10 minuts més.