dijous, 10 de gener de 2019

Pacchri farcits d'alberginia i formatge.

Ingredients:
3 0 4 paccheri per cap
1kg de alberginies 
200 g de formatge cabra o ovella curat
! cullerada de parmesà ratllat
1 ceba mitjana
500g de tomàquets xerri
2 grans d'all
unes fulles d'alfàbrega o orenga
oli d'oliva verge
sal
Preparació:
Bullir els paccheri en abundant aigua salada tal hi com indica el paquet. Nosaltres els hem bullit 13 minuts. Poseu-ne més dels que hem indicat per si es trenca algun.
Quan els pacchri estiguin al dente posar-los en un bol amb aigua freda fins el moment de farcir-los.
Daurar en una paella amb una mica d'oli un all tallat petit sense que es cremi. Afegir-hi les albergínies i la ceba pelada tallades a dauets i deixar-ho coure fins que l'albergínia estigui tova però no desfeta. Salar-ho
Un vegada tot cuit retirar-ho del foc i incorporar el formatge tallat a daus petits.
En un altra paella sofregir l'altre all amb una mica d'oli i incorporar els tomaquets sencers i les fulles d'alfàbrega o l'orenga.  Afegir-hi la sal i una culleradeta rasa de sucre. Quan els tomàquets estiguin tous es poden retirar les pells.
Escórrer els paccheri i procedir a omplir-los amb l'albergínia. Col·locar-los verticals en una safata d'anar al forn,  repartir el suc de tomata  i el formatge parmesà pel damunt i enfornar-ho a 180 graus durant uns 15 minuts.