dimecres, 6 de febrer de 2019

Llobarro amb calçots

Ingredients:
1 filet de llobarro per cap
8 calçots nets i pelats
250 g de tomàquets madurs
2 alls
Farigola o orenga
Oli d'oliva verge
sal
pebre
sucre
Preparació:
Ratllar els tomàquets, pelar els alls i tallar-los petits. En una paella amb una mica d'oli sofregir el tomàquet amb els alls, l'orenga i una culleradeta de sucre. Quan estigui fet reservar-lo.
Netejar el peix i salpebrar-lo, posar-lo en una plata d'anar al forn, ruixar-lo amb oli i coure'l al forn a 180 graus durant 15 0 20 minuts
Netejar els calçots, posat-los en un altre plata, ruixar-los amb una mica d'oli i ficar-los al forn juntament alb el peix fins que estiguin tous.
Escalfat la salsa de tomàquets i repartir-la en a la base dels plats. Col·locar els filets de peix a sobre i decorar-ho amb els calçots.