dijous, 28 de març de 2019

Tiramisu de taronja

Ingredients:
6 taronges
2 cullerades de sucre morè
4 fulles de gelatina
100 g de melindros
6 cullerades de licor de taronja
500 g de Quark
200 g de nata muntada
2 cullerades de sucre
2 culleradetes de sucre vainillat
xocolata ratllada
Preparació:
Pelar les taronges, traient la part blanca i la pell dels grills. Tallar els grills a trossets i coure'ls amb el suc d'una taronja i el sucre morè durant 3 minuts.
Posar la gelatina en remull amb aigua freda durant 4 - 5 minuts. Escórrer-la i barrejar-ho amb la compota  de taronja. Deixar-ho refredar.
Muntar la nata amb el sucre i barrejar-la amb el Quark.
Picar els melindros i muntar els gots intercalant capes de melindros, compota de taronja i la barreja de Quark i nata. Decorar-ho amb xocolate ratllada.

2 comentaris:

Fernando Font de Gayà ha dit...

Heu tornat amb força...
Quina bona pinta té tot... s'em fà la la boca d'aigua,
dissabte provaré les carxofes amb musclus !!!

"Dolors Marta Inge" ha dit...

T'han agradat? Estan boniiiiíssimes i super fàcil de preparar.
Plat molt recomanable.