6 taronges
2 cullerades de sucre morè
4 fulles de gelatina
100 g de melindros
6 cullerades de licor de taronja
500 g de Quark
200 g de nata muntada
2 cullerades de sucre
2 culleradetes de sucre vainillat
xocolata ratllada
Preparació:
Pelar les taronges, traient la part blanca i la pell dels grills. Tallar els grills a trossets i coure'ls amb el suc d'una taronja i el sucre morè durant 3 minuts.
Posar la gelatina en remull amb aigua freda durant 4 - 5 minuts. Escórrer-la i barrejar-ho amb la compota de taronja. Deixar-ho refredar.
2 comentaris:
Heu tornat amb força...
Quina bona pinta té tot... s'em fà la la boca d'aigua,
dissabte provaré les carxofes amb musclus !!!
T'han agradat? Estan boniiiiíssimes i super fàcil de preparar.
Plat molt recomanable.
Publica un comentari a l'entrada