dijous, 28 de novembre del 2019

Coca de Bledes

Ingredients:
1 rotlle de pasta brisa (rodó)
300 g de fulles de bledes
75 g de panses sultanes
40 g de pinyons
50 g de permesà ratllat
2 ous
150 g de crema de llet
2 cullerades de rom
10 g de mantega
sal i pebre
Preparació:
Macerar les panses amb el rom durant 2 hores.
Folrar un motlle rodó untat de mantega amb la pasta brisa. Punxar la superficie i ficar-lo al forn preescalfat a 180 graus durant 10 minuts.
Rentar les fulles de bleda, separar les penques i tallar-les a tiretes i escaldar-les amb una mica d'aigua durant 2 minuts. Escòrrer-les i reservar-les.
Batre els ous amb una mica de sal i pebre i afegir-hi la nata, batre una mica més i incorporar els pinyons torrats, les panses escorregudes, les bledes i el formatge.
Barrejar-ho tot i abocar-ho dins del motlle.
Coure la coca al forn durant 30 minuts.