divendres, 24 d’abril de 2009

Spaghetti allo Scoglio

Ingredients per a 6 persones:
600 gr. de musclos i cloïses
400 gr. de gambes
500 gr. spaghetti
400 gr. de peix de roca
Abundant julivert
Suc de tomàquet (no gaire)
1-2 alls
oli d’oliva verge
sal, pebre i "bitxo"
Preparació:
Obrir els musclos i les cloïses al vapor. Treure la closca i reservar l’aigua.
Posar el peix de roca a bullir amb una mica d’aigua per fer un fumet de peix.
Pelar les gambes i reservar els caps.
En una cassola posar oli i els caps de les gambes.
Una vegada fets, passar-los pel "xino" i reservar el suc.
A la mateixa cassola neta, torneu a posar oli i l’all tallat a llesques, i quan agafi color afegir els tomàquets.
Una vegada estigui el tomàquet fregit, afegir els musclos i les cloïses, el suc dels caps de les gambes i la carn del peix de roca sense espines. Deixar fer una mica de "xup xup". Posar el suc dels musclos i les cloïses juntament amb el fumet de peix en una olla grossa, afegir aigua suficient per poder bullir els "spaghetti", i poseu el punt de sal, i afegir-ne si cal. Bullir la pasta al dente, colar i afegir-la al peix.