Ingredients:
4 carxofes de l'hort de l'Agustí
4 carxofes de l'hort de l'Agustí
200 g de gules del Nord
Preparació:
Netegar les carxofes i bullir-les amb aigua, sal, un tall de llimona i un polssim de farina blanca. Han de bullir poc i quedar tibants. Escorrer-les de cap per avall, perquè no quedi aigua a dins del cor, i quan siguin fredes es tallen fines tipus carpaccio.
Amanir-les amb oli i unes gotes de vinagre suau, com vinagre de poma.
Al moment de menjar-les, posar les gules fregides amb un gra d'all filatejat.
Altres opcions:
En comptes de gules s'hi pot posar:
gambes mitjanes fresques, fregides amb oli (una mica generós), sal i pebre.
gambes pelades, també fregides, amb oli, sal i pebre.
Preparació:
Netegar les carxofes i bullir-les amb aigua, sal, un tall de llimona i un polssim de farina blanca. Han de bullir poc i quedar tibants. Escorrer-les de cap per avall, perquè no quedi aigua a dins del cor, i quan siguin fredes es tallen fines tipus carpaccio.
Amanir-les amb oli i unes gotes de vinagre suau, com vinagre de poma.
Al moment de menjar-les, posar les gules fregides amb un gra d'all filatejat.
Altres opcions:
En comptes de gules s'hi pot posar:
gambes mitjanes fresques, fregides amb oli (una mica generós), sal i pebre.
gambes pelades, també fregides, amb oli, sal i pebre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada