dimarts, 24 d’abril de 2012

Carpaccio de llagostins amb guacamole

Ingredients per 4 persones:
16 cues de llagostins pelades .
Per al guacamole:
2 alvocats
1 ceba tendre
2 tires de pebrot vermell
suc de llimona
1 guindilla julivert,
sal i pebre
Preparació:
Pelar els llagostins, fer un tall al llarg i treure el fil intestinal. Extendre paper de film, i posar els llagostins oberts al damunt, embolicar-los amb el film i aplanar-los amb un corrò fins que quedin ben fins. Guardeu-los al congelador. Prepar el guacamole xafant els alvocats, afegir la ceba, el pebrot i el julivert, tot tallat en trossos petits, afegir-hi el suc de llimona, la guindilla picada, sal i pebre. (Per evitar que el guacamole quedi negre, s'ha de posar el pinyol del alvocat.) Servirem el carpaccio sobre una cullera de degustació, alternant els llagostins amb el guacamole, la ùltima capa que sigui de guacamole.