dimarts, 17 d’abril de 2012

Conill en escabeix


Ingredients:
1 conill tallat a octaus
1 pastanaga
1 ceba
4 grans d'alls
50 ml d'oli d'oliva
150 ml de vi blanc
75 ml de vinagre
1 cullerada de pebre en grà
1 fulla de llorer
4 branquetes de farigola
sal
Preparació:
Rentar el conill i salar-lo.
Tallar la pastanaga a rodanxes, pelar la ceba i tallar-la a juliana.
Posar l'oli en una cassola gran, afegir-hi els grans d'all fins que comencin a agafar color.
Incorporar-hi els talls de conill i enrossir-los.
Afegir la ceba i la pastanaga, sofregir-ho 5 minuts, regar-ho tot amb el vi blanc i el vinagre.
Condimentar-ho amb el pebre en grà, el llorer i la farigola.
Tapar la cassola i deixar-ho coure a foc lent durant uns 30 minuts fins que la carn quedi tendra.
Es pot servir tebi o fred.