divendres, 3 d’abril del 2009

Un dia una mica "gafe"

Aquesta setmana us haig de confesar que el menú no ens va sortir del tot rodó. Les boletes de gorgonzola, tot i que a la foto tenen molt bon aspecte, no ens van sortir del tot bé. A l'hora de fregir-les, es van buidar de dins, degut a que provablement no estaven prou congelades. S'ha de dir que de gust estaven molt bones. Serà qüestió d'anar provant fins que surtin millor. Si algú de vosaltres s'anima a fer-les i us surten bé, ens ho feu saber. Gràcies.
Per un altre banda, la cua de rap, tot i estar bona, tampoc li vem ensertar el punt. Vam haver de llençar el suc de la cocció i afegir-hi una mica més d'oli degut al sabor amargant de la llimona. Crec que els talls de llimona s'haurien de posar en menys quantitat i sense la pell, ja que si no, el gust és molt amargant. La resta del menú va ser molt bó i sense més incidències.
Aquest cap de setmana penjaré les receptes d'uns pastissos, d'aquesta manera aquesta Setmana Santa us podreu distreure fent mones, ja que de moment el bon temps sembla que no ens vulgui acompanyar. Penseu que és poden congelar, i treure'ls del congelador unes hores abans de menjar-los. Una vegada descongelats, queden com recent fets, per aixó no heu de patir.
Bona Setmana Santa a tothom i fins a la tornada. El dimarts vinent descansem, per això no hi haurà menú, peró ja tenim preparat el de la setmana següent, un dinar que serà amb convidats d'honor inclosos.