dijous, 2 de juny de 2011

Rellomillos de porc agre-dolç

Ingredients:
6 alls oli
4 cullerades de ketchup
4 cullerades de brou
3-4 cullerades de sucre
2-3 cullarades de vinagre d'arròs o blanc
300 g de rellomillo
5 cullerades rases de Maizena barrejat amb 3 cullerades d'aigua
sal 1 ou
2 cebes tendres 1 cullerada de salsa de soja
Preparació:
Tallar la carn a tires d'uns 4 cm. de llarg i 1 1/2 cm. d'ample. Preparar una massa líquida amb la Maizena, l'aigua, la sal i l'ou, i afegir-hi la carn. Tallar la ceba i els alls en làmines. Escalfar l'oli en una paella o un Wok i fregir la carn a porcions, durant uns tres minuts, i desprès treure-la. Retirar una part de l'oli deixant-ne una mica i sofregir les verdures al dente. Condimentar-ho amb el ketchup, el brou, el sucre, el vinagre, la sal i la salsa de soja. Barrejar-ho tot amb la carn i servir-ho de seguida per a què la carn quedi cruixent. Es pot acompanyar amb arròs bullit de grà llarg i un pak choi saltejat al wok, i amanit amb unes gotes d'oli de sèsam i salsa de soja.