dilluns, 1 de juny de 2009

Sopar al Hilton de Hefei

A continuació us fem un resum del sopar amb el que ens va obsequiar en Marc a la arribada al Hilton Hefei on ell és el General Manager. (Traducció: Director del Hotel)
Menjador privat del Hilton Hefei i tots els comensals fent el primer brindis. En primer terme estic jo, a continuació seguint per l'esquerra, l'Eduard, l'Inge, en Marc el seu fill, la Ting-ting, novia d'en Marc, i la Renate i l'Eberhart, tiets d'en Marc.
Aquí podeu apreciar la roda del centre on es van posant els diferents plats. En aquest cas és de vidre i amb un gran ram de flors al centre.

Sopa d'aleta de tauró. Era exquisita peró s'ha de dir que aquí està prohibida per la crueldat que representa el fet de matar una bèstia per aprofitar solament una part del seu cos. Com podeu imaginar el cost d'aquesta sopa també és exquisit.

Aquestes són les aletes de tauró.

Exquisitèsses variades.

Abalon. Una mena de lapa portada d'Australia. Un altre plat cosiderat exquisit i de preu igualment exquisit.

Pak Choi, les verdures que no falten mai a taula.


Arrós tres delicies

Fruites variades
el cuiner fent "dumplings" (raviolis xinesos) Fruites variades


la Renate menjant-los amb un estil insuperable..