Ingredients:
Per 6 creps:1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
Pel farcit:
1 alberginia
1 pebrot vermell
3 cebes
6 cullerades d’oli d’oliva
julivert
Per gratinar:125 gr. de farina
2 ous
125 ml de llet
125 ml d’aigua
25 gr. de mantega
6 rodanxes finetes de formatge de cabra
Preparació:
Batre els ous amb la mantega tova i la resta dels ingredients. Amb una paella de creps posar una mica de mantega i fer els creps.
Farcir els creps amb porcions de l’escalivada, enrotllar-los i posar-los en una plata d’anar al forn. Colocar una rodanxa de formatge de cabra sobre cada crepe i gratinar-ho.
Per 6 creps:1/2 culleradeta de sal
1 culleradeta de sucre
Pel farcit:
1 alberginia
1 pebrot vermell
3 cebes
6 cullerades d’oli d’oliva
julivert
Per gratinar:125 gr. de farina
2 ous
125 ml de llet
125 ml d’aigua
25 gr. de mantega
6 rodanxes finetes de formatge de cabra
Preparació:
Batre els ous amb la mantega tova i la resta dels ingredients. Amb una paella de creps posar una mica de mantega i fer els creps.
Farcir els creps amb porcions de l’escalivada, enrotllar-los i posar-los en una plata d’anar al forn. Colocar una rodanxa de formatge de cabra sobre cada crepe i gratinar-ho.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada