divendres, 10 de desembre de 2010

Amanida de taronja amb bacallà esqueixat

Ingredients:
4 taronges
250 gr. de bacallà esqueixat
1 ceba tendra
50 gr. d’olives negres o olivada
oli ,sal ,pebre, vermell dolç
Preparació:
Pelar i tallar les taronges a rodanxes no gaire gruixudes i amanir-les amb sal i oli. Fer varis nivells amb l’ajuda d’una anella, intercalant la taronja, la ceba, l’olivada i el bacallà. Acabar amb una rodanxa de taronja i decorar el plat amb l’olivada i una mica de pebre vermell. Aquesta recepta tan original i refrescant ens la va facilitar l'Anni el dia que va venir a dinar amb nosaltres. Crec que és bastant apropiada per aquests dies de festes nadalenques ja que es lleugera i segur que ajuda a païr els greixos. Ens va deixar d'altres receptes igual de bones i d'originals que de mica en mica anirem publicant. La de carpatxo de figues també és d'ella. Desitjem que us agradi.