dijous, 21 de gener de 2010

Bescuit de fruits secs amb Mouse de iogurt de taronja


Ingredients:
5 ous
50 g de sucre
100 g d’ametlla en pols
80 g de taronja confitada
30 g de nous
2 culleradetes de llevat
Per la mousse de taronja:
375g de iogurt natural
3 fulls de gelatina
200 ml de suc de taronja
1 cullerada de sucre lustre
2 clares d’ou muntades a punt de neu
Preparació:
Batre els ous amb el sucre fins que quedi cremós, afegir-hi l’atmella barrejada amb el llevat, la taronja i les nous tallats a trossets petits. Abocar en un motlle de 25 per 30 cm folrat de paper de forn i coure-ho a 180 graus 20 minuts
Per la mousse:
Posar en remull la gelatina en aigua freda, quan estigui tova escorre-la i posar-la en un casso amb una mica de suc de taronja per desfer-la a foc molt suau. Incorporeu el iogurt, mescleu-ho en safata fonda folrada amb film transparent i guardeu-ho a la nevera 2 hores per poder tallar-ho i batre el iogurt. Presentació: Tallar un rectangle del bescuit, tallar la escuma de iogurt en la mateixa mesura i posar-la una sobre del altre. Presenteu-ho amb un grill pelat daranja al damunt.