dimecres, 19 de gener de 2011

Estofat de vedella amb patates



Ingredients:
750 g de carn de vedella per estofar
1 ceba
2 grans d’all
1 patata per persona
2 tomàquets
2 pastanagues
1 copa de xeres
1 fulla de llorer
sal, pebre i pebre vermell

Preparació:
Sofregir la carn salpebrada fins que quedi rossa, afegir-hi el xerès, la ceba i el tomàquet i les patates tallats a trossos, l’all laminat, les pastanagues tallades a rodanxes i la fulla de llorer. Cobrir-ho amb aigua i deixar-ho coure en la olla a pressió durant uns 15 minuts.

4 comentaris:

la mama ha dit...

Vaja una pinta noies!

Anònim ha dit...

la mama, ens agrada molt rebre els teus comentaris.
Aquest guisat estava molt bó però s'ha de dir que últimament estem molt contentes perquè hem millorat molt a l'hora de fer les fotos i ara els plats és veuen molt apetitosos.

Marta

Carme ha dit...

Fa un munt de temps que no faig cap estofat... i he posat al Google "estofat de vedella" i m'heu sortit vosaltres... m'ha fet gràcia.

El meu dubte era si primer sofregiem la carn o ho posàvem tot en fred... crec que la meva mare ho posava tot en fred, però ara ho faré així, quedarà més vistosa la carn!

Ara m'hi poso...

Núria Serra Alsina ha dit...

I les patates quan les afegeixes?