Ingredients:
750 g de carn de vedella per estofar
1 ceba
2 grans d’all
1 patata per persona
2 tomàquets
2 pastanagues
1 copa de xeres
1 fulla de llorer
sal, pebre i pebre vermell
Preparació:
Sofregir la carn salpebrada fins que quedi rossa, afegir-hi el xerès, la ceba i el tomàquet i les patates tallats a trossos, l’all laminat, les pastanagues tallades a rodanxes i la fulla de llorer. Cobrir-ho amb aigua i deixar-ho coure en la olla a pressió durant uns 15 minuts.
Sofregir la carn salpebrada fins que quedi rossa, afegir-hi el xerès, la ceba i el tomàquet i les patates tallats a trossos, l’all laminat, les pastanagues tallades a rodanxes i la fulla de llorer. Cobrir-ho amb aigua i deixar-ho coure en la olla a pressió durant uns 15 minuts.
4 comentaris:
Vaja una pinta noies!
la mama, ens agrada molt rebre els teus comentaris.
Aquest guisat estava molt bó però s'ha de dir que últimament estem molt contentes perquè hem millorat molt a l'hora de fer les fotos i ara els plats és veuen molt apetitosos.
Marta
Fa un munt de temps que no faig cap estofat... i he posat al Google "estofat de vedella" i m'heu sortit vosaltres... m'ha fet gràcia.
El meu dubte era si primer sofregiem la carn o ho posàvem tot en fred... crec que la meva mare ho posava tot en fred, però ara ho faré així, quedarà més vistosa la carn!
Ara m'hi poso...
I les patates quan les afegeixes?
Publica un comentari a l'entrada